1 april, kikker in je bil

Niks van wat ik vandaag op mijn blog zou schrijven wordt geloofd (tenminste: als jij al door had dat het vandaag 1 april is en als dat niet zo is heb je de titel dus niet gelezen). Ik ga er dan ook geen moeite voor doen vandaag en je bent gewaarschuwd.

Wees eerlijk, ben jij vandaag al voor de gek gehouden? Nee? Ehm, jammer. Ja? Leuk, oppassen voor de volgende grap.

Maar even serieus (ja ja, 1 april, nee, niet dus). Hoeveel 1 april grappen haal jij nog uit de laatste paar jaar? Niet zoveel meer zeker? Waar is toch die goeie ouwe tijd gebleven waarbij je je als kind nog gewoon simpel kon vermaken met een portemonnee en een touwtje? Veel te serieus geweest de laatste paar jaar? Daar kun ook jij vandaag verandering in brengen. Alles wat je nodig hebt is een Euro en een beetje Bisonkit. De simpelste grappen blijven het leukst, geef het maar toe. Het is dat ik vandaag aan het werk ben, anders wist ik het wel.

Gelukkig voor jou is 1 april ook weer zo voorbij en kun je aan het weekend beginnen. En omdat ik graag onze Neerlandse producten onder de aandacht breng hier (op speciaal verzoek) de nieuwste uitvinding om het weekend goed door te komen: de Bierpad. Zo krijgt de Senseo steeds meer functies…nog een aantal functies erbij en ik koop ook zo’n ding, alleen niet vandaag.

Nou, mij kun je niks verwijten, je bent gewaarschuwd…oppassen dus vandaag want er zijn ook minder leuke grappen.

Hoewel het misschien lijkt of ik vandaag aanspoor om allerlei grapjes uit te halen, sta ik niet in voor de gevolgen. Het is maar dat je het weet.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.