B-Mature maakt zich op voor 2013

Vandaag is het de dag om 2012 te evalueren en ons voor te bereiden op 2013. Voor B-Mature niet alleen een nieuw jaar maar ook een hele nieuwe uitdaging.

Vanaf morgen begint B-Mature officieel. Met een goed gevulde portefeuille en heel veel energie begint deze nieuwe uitdaging waarbij ook in de breedte gericht wordt op de bijdrage die geleverd kan worden aan de continuïteit van de klanten (degene die mij persoonlijk kennen weten nu eenmaal dat continuïteit mijn stokpaardje is). Maar naast risico management en informatiebeveiliging gaat B-Mature zich ook weer meer richten op de toegevoegde waarde van organisaties.

Voor continuïteit van deze organisatie moeten we immers kijken naar imagoverbeteringen, omzetverhoging en kostenefficiëntie door te focussen op de verbeteringen en de risico’s die daarbij gemanaged moeten worden.

Met dit bericht sluit ik 2012 af en wens ik iedereen een bijzonder goede jaarwisseling en een fantastisch 2013. Ook in dit nieuwe jaar hoor ik graag van je en ik kijk er naar uit om in het nieuwe jaar weer veel nieuwe, inspirerende, mensen te ontmoeten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.