Leuk grapje…not!!

PHILADELPHIA – Een grap van een Amerikaanse security-medewerker op de luchthaven van Philadelphia is niet gewaardeerd door het slachtoffer. De 22-jarige studente Rebecca Solomon reisde op 5 januari van Philadelphia naar Detroit, maar kreeg op de luchthaven van vertrek de schrik van haar leven. Volgens lokale media deed de medewerker alsof hij drugs in de bagage van Solomon had gevonden.

Toen de studente door het beveiligingspoortje gelopen was, kwam de man op Solomon af met een zakje wit poeder in zijn hand. Hoe kom je hieraan?, zou hij haar hebben gevraagd. Eerlijk antwoorden, dan komt alles goed, voegde hij daaraan toe. Om na twintig seconden paniek en zweten bij Solomon te zeggen: grapje, het is van mij.

De jonge vrouw, die na een vakantie bij haar ouders weer terug naar de universiteit wilde gaan, spreekt van de langste twintig seconden van mijn leven. Ze barstte na het voorval in tranen uit.

De beveiligingsdienst TSA heeft de grap van de medewerker bevestigd. De man zou inmiddels niet meer bij de dienst werkzaam zijn. Of hij ontslagen is, wil de TSA niet zeggen (bron).

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.