Man spoort zijn gestolen navigatiesysteem op

Een gestolen Tomtom heeft de eigenaar ervan de afgelopen week geleid naar de heler of de dief. De TomTom werd eind september gestolen uit de bedrijfsauto van een 30-jarige IJmuidenaar. Doordat de SIM-kaart er nog inzat, kon de IJmuidenaar via de website van TomTom precies zien waar het apparaat naar toe ging (bron).

De eigenaar noteerde eerst alle kentekens in een straat in Haarlem en vervolgens deed hij dat nog een keer in IJmuiden. Een kenteken kwam in beide straten voor waarna hij de politie inschakelde. De politie heeft de dader (of moeten we verdachte zeggen?) opgepakt.

Knap trouwens dat de eigenaar zo stevig in zijn schoenen stond en de politie in heeft geschakeld. Ik denk dat er zat mensen zijn die voor eigen rechter zouden spelen. Hup, ff raampje intikken of deur openbreken en jouw eigendommen terugpakken. Zo moeilijk is dat nu ook weer niet, je hebt alleen een tennisbal nodig.

Oh ja, en voor het geval dat: ik neem geen enkele verantwoordelijkheid voor dit filmpje…mocht je besluiten het te willen proberen dan is dat echt helemaal jouw besluit.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.