5 tips om op een groot bedrijf mee te liften

Het merendeel van de bedrijven in Nederland bestaat ui 1 tot maximaal 5 medewerkers. Niet echt de grote bedrijven die we allemaal kennen maar wel de bedrijven die de economie draaiend houden.

Daarom kan het geen kwaad om de volgende tips tot je te nemen zodat je mee kunt liften op die veel grotere bedrijven:
1. Wees uniek en complementair
2. Heb een plaat voor je kop
3. Denk groot
4. Maak je businessmodel flexibel
5. Stuur op kwaliteit

Eigenlijk doen we met de blogs die we hier publiceren hetzelfde. We liften mee op artikelen die op andere sites al geschreven zijn en brengen ze nog eens extra onder je aandacht met een korte aanvulling van onze kant. Het oorspronkelijke artikel met de 5 tips vind je bijvoorbeeld op Sprout. Dat doen we niet omdat we niet zelf blogs kunnen schrijven maar omdat er toch al zoveel interessante informatie is die zo vluchtig is dat de kans groot is dat je de artikelen anders niet ziet.

Het interessante is natuurlijk de samenwerking tussen de grote en de kleine bedrijven. We kunnen niet zonder elkaar maar vinden het toch wel moeilijk om elkaar helemaal serieus te nemen. De grote bedrijven kijken met meelij naar de kleintjes terwijl de kleine bedrijven de logge grote bureaucratische bedrijven verafschuwen.

Nu kunnen we elkaar natuurlijk voor de gek blijven houden, maar we kunnen ook de samenwerking aangaan en elkaar het licht in de ogen gunnen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.