Beat the Change: Tijd voor reflectie

Inmiddels hebben we al een flink aantal complexiteitsfactoren en risico’s behandeld die veranderingen en projecten kunnen beïnvloeden. Volgend jaar gaan we daar weer gewoon mee door.

Nu we net voor kerst zitten is het misschien een mooi moment om te reflecteren. Zijn we al factoren en risico’s tegengekomen die ons bekend voorkwamen en sterker nog: zijn we ook al items tegengekomen waar we nog niet bij stil hadden gestaan maar die onze veranderingen in het verleden wel degelijk hebben beïnvloed?

Nu is een goed moment om de Quick Scan te doorlopen. We weten waarschijnlijk al welke veranderingen er begin volgend jaar op ons afkomen en wie weet is het nu een mooi moment om daadwerkelijk complexiteits- en risico analyse in te voeren zodat we het komende jaar nog succesvoller kunnen zijn. We kunnen nog meer veranderingen succesvol doorvoeren waardoor we eind van volgend jaar tevreden terug kunnen kijken.

Neem even de tijd om de quick scan te downloaden. Maar je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen zodat we het komende jaar de samenwerking aan kunnen gaan.

Wij wensen je hele fijne kerstdagen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.