Beat the Change: de aanpak en het waarom

Inmiddels hebben we de kerstdagen achter ons gelaten en sluiten we vanavond dit jaar af. Hopelijk heb je een succesvol jaar gehad en heb je flinke verbeteringen binnen je organisatie door kunnen voeren. Voor het komende jaar staan er ongetwijfeld ook flinke veranderingen op stapel. Met de methode die we hier voorstellen kun je deze veranderingen nog beter managen. Hieronder geven we je alvast een inkijk in de aanpak. Wil je meer weten dan horen we dat natuurlijk graag want we komen het graag toelichten.

5 x 5: 5 stappen in 5 dagen

Omdat niemand zit te wachten op lange analysefases houden we met de volgende 5 stappen de doorlooptijd beperkt tot 5 dagen.

  1. Complexiteitsanalyse;
  2. Risico analyse;
  3. De business case, het belang en het plan van aanpak;
  4. Analyse en verwerking;
  5. Presentatie en rapportage.

Waarom? Wat levert het op?

Door vooraf inzicht te krijgen in de complexiteit en de risico’s van veranderingen en projecten verhogen we de kans dat de verandering daadwerkelijk een verbetering wordt. Met onze analyses leveren we inzicht in:

  • De factoren die de verandering complex maken
  • De risico’s die zich voor kunnen doen

De kosten wegen altijd op tegen de baten omdat we de complexiteit en risico’s beheersen. De investering in Beat the Change verdient zichzelf terug want de kans dat we binnen budget en tijdslijnen blijven neemt toe en het resultaat sluit beter aan bij wat we zo graag willen bereiken.

Niet goed? Geld terug
Omdat wij geloven in deze methode bieden we voor heel 2014 een “niet goed, geld terug” garantie. Als we met deze methode niet in staat zijn om nieuwe complexiteitsfactoren of risico’s voor uw verandering inzichtelijk te maken dan betaalt u helemaal niets.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.