Creditcarddief weert agenten met groepsseks

De leider van een Amerikaanse bende creditcarddieven probeerde undercoveragenten door middel van groepsseks te weren. Met de creditcardfraude zou Vikas Yadav miljoenen dollars hebben verdiend. Hij zocht handlangers in SM-chatrooms. Wie zich bij de bende wilde aansluiten, moest eerst groepsseks met Yadav en andere mannen en/of vrouwen hebben. Yadav nam de orgies op, om later op zijn grote flatscreen televisie af te spelen. “Dit was om zichzelf te beschermen, om te voorkomen dat agenten de groep zouden infiltreren”, zegt rechercheur Beverly Russell, die bij het oprollen van de bende hielp. De televisie in de slaapkamer van Yadav was met verschillende externe harde schijven verbonden, waar 12 terabyte aan data op paste.
(bron)

Je moet toegeven, creatief was deze meneer wel. Om infiltratie in zijn netwerkje te voorkomen bedacht hij een mogelijkheid om infiltranten te kunnen chanteren. Vind nu nog maar eens een agent die bereid is zijn pet (tijdelijk) aan de wilgen te hangen om een criminele organisatie te ontmaskeren. Dat je undercover gaat is al lastig genoeg, maar als je thuis ook nog eens uit moet leggen dat je voor je werk aan groepsseks moet doen dan zal dat zeker niet met gejuich worden ontvangen.

Je moet er maar opkomen, eerlijk is eerlijk, ik had het niet kunnen verzinnen. En zoals bij veel van dit soort berichten geldt hier wellicht ook dat er kopieergedrag plaats zal vinden. Wil je binnenkort tot een organisatie of groep behoren dan zul je je schroom aan de kant moeten zetten. Denk je eens in, wil je tot een, niet nader te noemen, motorbende gaan behoren of wil je toegelaten worden tot de sociëteit van de universiteit dan moet je eerst met de billen bloot. Zal een mooie boel worden en het internet zal weer overladen worden met nog maar gelekte filmpjes.

Blijkbaar was zijn methode toch niet zo effectief als gedacht of blijkbaar hebben ze undercover agenten bereid gevonden om zichzelf volledig in te zetten voor het goede doel. Ben heel benieuwd wat voor methoden criminele organisaties nog meer in gaan zetten, we houden het nieuws in de gaten en als er weer een creatieveling voorbij komt, laat ik het je zeker weten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.