iPad 2-slot te omzeilen met magneetje

Laat ik er mee beginnen dat ik alle iPad2 eigenaren voor straks een prettig weekend toe wens, ga maar rustig slapen. Ja, iedereen die net als ik zo’n ding niet bezit wens ik natuurlijk ook een prettig weekend, maar wij zullen ook nog eens een rustig weekend hebben…wij hoeven ons wat minder zorgen te maken.

Ben je dus jaloers op al die collega’s die wel zo’n iPad2 in hun bezit hebben en jou daar de ogen mee uitsteken? Dan moet je toch nog even verder lezen…grote kans dat jij eind van de dag het hardst lacht en wel lekker van je rustige weekend kunt genieten. Wil je je collega’s echt goed op de kast krijgen dan laat je ze dit bericht pas om kwart voor 5 zien…op het punt dat ze je net een prettig weekend hebben gewenst.

De cijfervergrendeling op de iPad 2 is eenvoudig te omzeilen. Als de gebruiker een codeslot heeft ingesteld, moet dat viercijferige nummer eerst worden ingevoerd. Maar dat kan worden omzeild. De Apple-tablet is toegankelijk door op de uit-knop bovenaan de iPad 2 te drukken, vervolgens annuleren van de code-invoer om daarna met een magneetje langs de rechterrand te vegen. Apple’s eigen Smart Cover of een magneetje geven hiermee toegang tot de iPad. (bron)

Voordat ik een oorlog start tussen Windows en Apple eerst maar even direct ontkrachten dat ik niet voor Apple en tegen Windows (of andersom) ben. Degene die mij wat beter kennen, weten dat ik meestal maar een simpele eis heb: het moet gewoon werken. De techniek doet mij er minder toe. Zo, dat is ook weer gezegd en nu niet allemaal reacties geven die een flame war veroorzaken…daarvoor zijn genoeg andere sites te vinden waar je wel je reactie kwijt kunt.

Alle bezitters van een iPad2 zullen het weekend druk zijn met het zoeken van meer informatie over dit probleem. Ze zullen op zoek gaan naar oplossingen om dit te voorkomen en vele zullen YouTube er op na slaan om te kijken of het ook echt werkt. Sterkte jongens.

Wij, als niet iPad2 bezitters, hebben natuurlijk ook een taak dit weekend. We moeten de winkel in om een magneet (of iets dat daarop lijkt) te kopen. Deze neem je uiteraard maandag mee naar je werk, leg je pontificaal om je bureau en als er weer een iPad2 bezitter naar je toe komt om je de ogen uit te steken, dan hoef je alleen nog maar met je magneet te zwaaien en ze naar dit bericht te verwijzen. Grote kans dat ze je voorlopig met rust laten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.