Nederland laat recessie achter zich

Hoewel het misschien wat ver af lijkt te staan van de doel van dit blog (risk, security, continuity) is het wel degelijk belangrijk: Nederland laat de recessie achter zich. Dat is goed nieuws voor de continuity van organisaties. Dus ook hier mag ik wat van vinden, al zeg ik het zelf. Ik zie weer allerlei kansen in ieder geval.

Spread the word, zou ik zeggen. Bedrijven en consumenten, het is nu weer tijd om het geld te laten rollen. Voor de consumenten komen Sinterklaas en de feestdagen er aan (ook zo benieuwd wat je krijgt) en bedrijven hebben vast hun budgetten nog niet opgemaakt. Volop investeren in nieuwe ontwikkelingen en projecten dan zijn we snel weer boven Jan (Peter).

Want ja de kritiek die “onze” Jan Peter te verduren kreeg kan hij nu ook weer achter zich laten en hij kan met een gerust hart gaan voor de positie van President van Europa. Go for it. Krijgen wij de mogelijkheid om een nieuw bewind te gaan voeren en zijn we ook nog eens flink vertegenwoordigd in de EU. DAt is nou wat je zegt echt twee vliegen in een klap. Balkenende for president.

Oh ja en vergeet de beveiliging bij die investeringen, ontwikkelingen en projecten niet. Kom maar op.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.