Terugblik op 2014 en vooruitkijken naar 2015

De afgelopen maanden hebben we in dit blog verschillende complexiteitsfactoren en verander risico’s behandeld. De blogs moeten uiteraard in relatie tot elkaar gelezen worden om een goed beeld te krijgen van de factoren die invloed kunnen hebben op de projecten en veranderingen.

We geven het toe, het ene blog was interessanter dan het andere. Het doel van de blogs is om te helpen met het beheersen van de veranderingen. Ongetwijfeld heb je voor 2015 ook weer een flink aantal veranderingen op stapel staan. Blader nog eens terug en kijk welke factoren je kunnen helpen om die veranderingen succesvol te maken. We hopen dat de blogs je helpen en als je vragen hebt dan helpen we je natuurlijk ook graag persoonlijk.

We danken iedereen die de blogs (of een deel daarvan) gelezen heeft en danken nadrukkelijk iedereen die ze “geliked” heeft of die feedback heeft gegeven. We zijn voorlopig nog niet klaar en zullen ook in 2015 blogs blijven schrijven over complexiteitsfactoren en risico’s bij veranderingen. Later dat jaar zullen we ons meer en meer gaan richten op andere risico’s die spelen binnen bedrijven.

We denken daarbij in eerste instantie aan de zogenaamde “enterprise risks”. Hou dus ook in 2015 het blog in de gaten dan kijken we eind 2015 terug op de blogs die we dan geschreven hebben.

Rest ons iedereen een fijne jaarwisseling en een super 2015 toe te wensen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.