Verborgen camera (2)

Voor diegene die denken dat alleen vrouwen in Amerika met een verborgen camera gefilmd worden. Wakker worden, wij zijn niet veel beter (of slechter) dan onze overzeese vrienden.

Een aantal weken geleden stond in Assen een verliefde buurman terecht, die een verborgen camera in de slaapkamer van zijn naaste buren plaatste. Hij was van plan het echtpaar in hun intiemste kamer te filmen en dan vooral de buurvrouw, waar hij jarenlang gevoelens voor koesterde. Doordat het stel alert was, is er geen filmpje geschoten (bron).

Als je goed kijkt zie je het gaatje waarachter de camera zich bevond. Gelukkig had deze buurman nog niet van de nieuwere technieken gehoord, want het kan met een veel kleiner gaatje ook al. De kans dat het dan was opgemerkt is een stuk kleiner.

Maar goed, daar gaat het spreekwoord: liever een goede buur dan een verre vriend. Geef mij persoonlijk dan toch die verre vriend maar…tenzij die natuurlijk je webcam gehackt heeft en vanaf afstand mee zit te kijken.

Het moet toch allemaal niet veel gekker worden, wie kun je nog vertrouwen? Ik ga maar weer ophouden met dit soort persoonlijke berichten en me weer storten op de wereldproblematiek…daar word je een stuk minder paranoia van.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.