Vrouw mist ex en ramt supermarkt

Foutje, bedankt, zullen we maar zeggen.

Een 28-jarige vrouw uit Den Haag wordt verdacht van poging tot doodslag nadat ze in de nacht van woensdag op donderdag haar ex-vriend probeerde aan te rijden, maar in plaats daarvan een supermarkt ramde…De vrouw bleek onder invloed van alcohol en zit vast op verdenking van poging tot doodslag (bron).

Het bekende spreekwoord zegt: “een vrouw achter het stuur, bloed aan de muur”, gelukkig (voor de ex-vriend) kunnen we dit spreekwoord nu voor eens en voor altijd in de prullenbak gooien. En nee, voor alle geëmancipeerde vrouwen: ik ben niet tegen vrouwen achter het stuur, dus daar hoef je me niet op aan te vallen, als een man zijn ex-vrouw op een haar na gemist had dan had het bericht hier waarschijnlijk ook gewoon gestaan. Waarom? Ach, omdat het toch een opmerkelijk bericht is.

Waarschijnlijk is het laatste wijntje gewoon verkeerd gevallen en bleef de cruise control hangen (er zijn bekendere Nederlanders waarbij dit ook al eens gebeurde). Ze wilde natuurlijk gewoon even stoer doen tegenover haar ex-vriendje en vrolijk naar hem zwaaien, dat is gelukt en de supermarkt zit nu met de gebakken peren.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.