Zit je nog op je Sinterklaas kado’s te wachten?

Sinterklaas koopt zijn cadeaus steeds vaker via internet. De onlinewinkels zien hun omzet daardoor wekelijks met 20 procent stijgen (bron).

Maar zit je nog op je Sinterklaas kado’s te wachten? Dan zullen die misschien nooit in jouw schoen belanden, want curatoren ‘vergeten’ soms webwinkels na een faillissement offline te halen, waardoor consumenten het risico lopen kun geld kwijt raken (bron).

Voor zover ik weet zijn gelukkig alle kado’s die Sint voor mij via internet bestelde gewoon netjes afgeleverd.

De vraag (die ik helaas nog niet kan beantwoorden) is hoe je kunt controleren of de organisatie achter de webwinkel nog niet failliet is. Wie het weet mag het zeggen. Controleren bij de KVK kan natuurlijk, maar of je dan ook direct de link naar de webwinkels kunt leggen vraag ik me af.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.