Diefstal hondje en auto-onderdelen

De week van de diefstal zit er al weer bijna op, maar niet voordat we afsluiten met nog een opmerkelijke diefstal die nog niet zo lang geleden plaats vond.

Maandagnacht is een 40-jarige man uit Polen aangehouden omdat hij een hondje en auto-onderdelen gestolen zou hebben (bron).

Het zijn natuurlijk niet de auto-onderdelen die zo opmerkelijk zijn. Die zal hij ongetwijfeld in eigen land voor een leuk bedrag van de hand kunnen doen. Maar om nou een hondje te stelen gaat toch wel erg ver.

En denk nu niet dat de deze week behandelde berichten de enige waren. Als je zelf eens Googled op diefstal dan kom je genoeg opmerkelijk zaken tegen waar mensen hun handen niet vanaf kunnen houden. Zomaar een paar opmerkelijke zaken die ook recent in het nieuws kwamen:

Nou ja, je snapt de strekking van dit verhaal en alles wat los zit (en soms zelfs zaken die vastzitten) kunnen voor een dief aanleiding zijn om ze te stelen. Kortom: let goed op je spullen en zet ze vast waar je maar kan. Maar tussen al het nieuws over diefstallen, staan ook berichten die geen nieuwswaarde hebben:
  • Diefstal lokfiets

Want is een lokfiets niet juist bedoeld om gestolen te worden?‚Äé Dan moet je ook niet klagen als hij ook echt gestolen wordt.

‚Äé

‚Äé
‚Äé

‚Äé

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.