Het nieuwe storten voor de MKB-er

Een aantal dagen geleden plaatste ik een bericht over het feit dat de MKB’er zich niet veilig voelt bij het storten van contant geld. Daarop ontving ik een reactie waarbij ik verwezen werd naar: www.hetnieuwestorten.nl. Hoewel ik normaal niet in ga op commerciële uitingen (omdat ik graag onafhankelijk blijf), verdient deze toch wel een vermelding.

In het bericht ging ik in op de bezwaren die een MKB-er kan hebben tegen het afvoeren van geld via een waardetransporteur. Met het nieuwe storten worden een aantal van die bezwaren voor een groot deel ongedaan gemaakt. Een goede ontwikkeling, lijkt me. Hiermee wordt het veilig afstorten voor de MKB-er een stuk dichterbij gehaald. De kans op overvallen neemt af en de medewerkers worden aan minder gevaren blootgesteld.

En wie ben ik dan om er niet even een berichtje over te schrijven? Dergelijke ontwikkelingen verdienen de aandacht (los van wie de dienst dan ook aan biedt en als er 1 schaap over de dam is volgen er meer) en hoe meer ruchtbaarheid er aan wordt gegeven, hoe groter de kans dat de MKB-er ook daadwerkelijk veiliger gaat afstorten.

Waren tot voor kort de tarieven voor waardetransport nog duister en niet inzichtelijk, daar is nu ook een einde aan gekomen. Voor €14,50 per keer haalt Safe Express uw bankbiljetten op en wordt het geteld en bijgeschreven op uw rekening.

Het is nog steeds niet gratis en dat is logisch, want iedereen moet een boterham verdienen. De MKB-er weet dat beter dan wie ook. Maar met dergelijke tarieven is het nu in ieder geval een stuk toegankelijker geworden. De eerste keer is het zelfs helemaal gratis, dus ik moedig iedere MKB-er aan om dit toch serieus in overweging te nemen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.