Security awareness is als een aap leren fietsen

Deze week heb ik me weer verbaasd over de mate waarin beveiliging en risico’s worden onderschat. Niet dat dat nu zo nieuw is, want ik verbaas me keer op keer en probeer dan ook continu het bewustzijn te verhogen.

Een poos geleden heb ik daarom al eens een presentatie op mijn LinkedIn-profiel gezet maar voor zover ik me kan herinneren is hij hier nog niet geplaatst. Als afsluiter voor deze week: security awareness is als een aap leren fietsen.

Security awareness is als een aap leren fietsen

Het verhogen van het bewustzijn is geen makkelijke opgave, dat hoor je mij niet beweren. Maar toch moeten we er meer en meer aandacht aan besteden. Dat is de enige manier om het bewustzijn en daarmee de beveiliging te verhogen.

Oh ja en voor diegene die het gemist hebben: een bewustzijnscampagne is meer dan een poster aan de muur.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.