Tilburger gepakt poging diefstal Opel Kadett

Waren het gisteren nog scootmobiels die geliefd waren dan gaan we door met de poging tot diefstal van een Opel Kadett.

Nadat er aan de Burgemeester Rensstraat in Goirle een Opel Kadett was opengebroken, zijn twee mannen in de nacht van maandag op dinsdag om 4.30 uur opgepakt. Het duo sloeg op de vlucht maar kon door agenten achterhaald (bron).

Nu heb ik niet zoveel verstand van welke auto’s het makkelijkst te stelen zijn, maar graaf ik in mijn geheugen dan kan ik me herinneren dat een Opel Kadett vroeger al niet al te ingewikkeld was. Met de laatste technieken zou het me niet verbazen als je die met een paar minuten open en rijdend hebt.

Deze twee echter niet en het duo kon door de politie worden achterhaald. Het had trouwens niet zoveel uitgemaakt als ze met de Kadett op de vlucht waren geslagen want daar is de snelheid inmiddels toch ook wel een beetje uit.

Zoveel mooie auto’s op de wereld. Hoe haal je het dan in je hoofd om een Opel Kadett te stelen? Was er dan echt geen ander voertuig in de buurt dat net iets minder opvallend is? Zoveel Opels Kadett rijden er nu ook weer niet rond, dus je rijdt al snel in het vizier van de politie als je in een gestolen exemplaar voorbij komt.

Maar je vraagt je toch af of de eigenaar van de Opel Kadett het erg vindt of niet? Misschien had hij er nog een mooie vergoeding van de verzekeringsmaatschappij aan over kunnen houden. Ach en voor alle liefhebbers sluiten we dit blog af met een mooie foto van de aloude Opel Kadett.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.