Playboy voortaan veilig op het werk te bekijken

Voor diegene die altijd zeggen dat ze de Playboy kopen vanwege de interviews is er nu goed nieuws. Binnenkort kun je de interviews ook rustig op je werk lezen zonder dat je gestoord wordt door al die naakt foto’s. Daar zit immers niemand meer op te wachten tegenwoordig. Hebben jullie nu je zin?

De makers van het blootblad Playboy hebben een nieuwe website gelanceerd die zonder problemen op het werk te bekijken is. The Smoking Jacket, zoals de website heet, is vrij van blootplaatjes en daarmee geschikt voor mannen op het werk (bron).

De reguliere website van het blootblad, die zo’n zes miljoen bezoekers per maand trekt, blijft gewoon bestaan. Zijn we niet allemaal zeer benieuwd hoeveel bezoekers de nieuwe website van Playboy zal trekken?

Weer een icoon dat ten onder gaat aan het internet, zonde. Blootbladen hebben veel last van het internet, waar naaktfoto’s gemakkelijk te vinden zijn. Playboy Enterprises leed in het eerste kwartaal van dit jaar een verlies van 1 miljoen dollar (ruim 775.000 euro). Het zal Hugh allemaal een worst wezen, hij heeft zijn zakken gevuld en probeert nog een slaatje te slaan uit de opgebouwde naam of zou hij nu echt oud worden en zijn interesse in vrouwelijk schoon beginnen te verliezen?

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.