Wapen overvaller valt uit elkaar

Een jonge overvaller (15) moest zich woensdag (11 november) in Amsterdam gewonnen geven toen zijn vuurwapen uit elkaar viel… De jongen probeerde een winkel in Amsterdam-Oost te overvallen met een nepwapen, meldt Trouw. Hij bedreigde een personeelslid met het niet van echt te onderscheiden nepvuurwapen en sloeg het slachtoffer ermee op zijn hoofd. Toen het wapen door de klappen uit elkaar viel, ging de medewerker het gevecht met de tiener aan en wist hem te overmeesteren (bron).

Ad rem gereageerd van de winkelier, toen hij zag dat het wapen niet ging schieten (nu niet, nooit niet) heeft hij het snotjong overmeesterd. Een standbeeld voor deze man a.u.b. en voor de jonge overvaller? Ach die zal wel een moeilijke jeugd hebben gehad of zo’n moeilijke achternaam hebben dat de politie wel een vormfout moet maken (en nee, daar bedoel ik verder niets mee, Nederlandse namen kunnen ook moeilijk zijn, wil je weten hoe vaak ze mijn naam verkeerd schrijven??).

Ja, 15 jaar is natuurlijk ook nog te jong dan heb je de Grote meneer Cactus show niet meegemaaktâ en mevrouw Stemband, wat hebben we nou geleerd? Wie met een plastic pistool een overval wil plegen kan wel eens lelijk in zijn eigen voet schieten.

Nee dan was die overvaller die zijn banaan als pistool gebruikte toch slimmer, die kon het bewijsmateriaal gewoon opeten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.